Helmikuulta

Helmikuu vilahti niin äkkiä ohi, että ilman laskiaispulla + runeberginleivos -kombinaatioviikonloppua en olisi tajunnut sen olleen olemassa. Myös kaikki sarjismerkinnät jäi tyngiksi tai ihan vaan kesken.  Tässä siis helminen köyhä sato, eikä edes kronologisessa järjestyksessä ja vika kuva nyt ei edes ole sarjakuvaa. Aika pettymys! Mutta maaliskuusta on jo tulossa parempi, merkinnät odottavat jonossa, joten niitä odotellessa!

merkintöjä1 4 merkintöjä5

merkintöjä1 merkintöjä2   merkintöjä3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: , ,

2 kommenttia - “Helmikuulta”

  1. hpuds Kirjoittaa:

    Vitsit, on kyl hieno jälki!

  2. Siiri Kirjoittaa:

    Wau kiitos !! <3

Jätä vastaus