Haisee!

merkintöjä1 6 merkintöjä1 7 merkintöjä8 merkintöjä9 merkintöjä10 merkintöjä11 merkintöjä12

Tags: , , ,

4 kommenttia - “Haisee!”

 1. Minna Kirjoittaa:

  Eih, joku järkevä lause muodostui päähän kun selasin blogiasi, mutta se kerkesi jo kadota… Kerta kaikkiaan ihastuttavaa piirtojälkeä kuitenkin! Ja lievästi hajuyliherkkänä ihmisenä samastun vahvasti tähän viimeisimpään merkintään. Hehöh.

 2. Siiri Kirjoittaa:

  Voi aaaa ! Blogis nöyttää myös tosi sievältä!! Kiitoksia tuhannesti <3

 3. Sarppi Kirjoittaa:

  Äh, pakko kommentoida koska samastuminen! Tuoksut on kyllä tärkeitä mielleyhtymien herättäjiä, oon sen itekkin huomannut. Yäh, aloin ajatella entisen kumppanin tuoksua ja yhyy vähän itketys nousi pintaan… ;___; Kaipaan sitä tuoksua niin, sellainen lämmin ja kotoisa. Muistan myös kun löysin ensimmäisen eron jälkeen löysin tyypin paidan jonka hän oli vahingossa jättänyt ja sitä haistaessa kaikki se eronjälkeinen tuska ja kaipuu palasi kymmenkertaisena mieleen. Surku.
  Tämä merkintä herätti minussa vähän haikeita muistoja, tää oli tosi koskettava. Sun kuvakieli on ihailtavan eläväistä ja sanavalinnat tosi symppiksiä. Kiitos että sain lukea!

 4. Siiri Kirjoittaa:

  Vau, kiitoksia ihanasta kommentista! Ja anteeksi tuhannesti hirmu hidas vastaukseni. Tuoksut on todella voimakkaita, etenkin nyt kun tulee kevät, niiden kanssa voi olla vaikeaakin elää… sekä henkisen puolen että ihan vaan sen, että keväällä lumen alta paljastuva maa ei ole oma suosikkini, varsinkaan koiranulkoiluttajien talvireittien jäljiltä… :”””D Kiitoksia vielä, ja kaikkea hyvää!! <3

Jätä vastaus