Sisin kuplii

Sisältövaroitukset- ja huomiot: läheisen kuolema, syöpä, väkivaltainen ihmissuhde.

Ensiteoksen julkaisusta, riemusta ja stressistä lääkkeenä, kulisseista.

Olen tavaillut näitä tapahtumia päässäni kuukausikaupalla. Itse merkintä syntyi yhden kuumeisen tunnin aikana.

Mun merkinnöissä vuosien varrella toistuu usein stressin ja kiireen käyttäminen kriisien käsittelykeinona. Tämä viikko toi elävästi viime vuoden mieleen ja sain vihdoin kirjoitettua asioita, joita olen ajatellut joka päivä.

En ole ainut, joka puskee päähänpinttymiään kohti stressin hinnalla. Asioiden tekeminen ja saavuttaminen on tietenkin korjaavaa ja palkitsevaa, enkä kadu vuodelta 2022 työhön liittyviä valintojani. Mutta kuten Emmin sanat lopussa kertoo, stressimyrskyssä ei näe kunnolla kokonaiskuvaa.

kupliipäivitys001

kupliipäivitys002

kupliipäivitys003

kupliipäivitys004

kupliipäivitys005

kupliipäivitys006

kupliipäivitys007

kupliipäivitys008

kupliipäivitys009

kupliipäivitys010

kupliipäivitys011

kupliipäivitys012

kupliipäivitys013

kupliipäivitys014

kupliipäivitys015

kupliipäivitys016

kupliipäivitys017

 

Lisäksi:

kupliipäivitys018

Olen ihan mykistyneen onnellinen siitä, että Sarjakuva-Finlandia 2023 meni niin hienolle, taitavalle, solidaariselle ja näkemykselliselle kollegalle kuin Kimmo Lust. Onnea Kimmo, onnea Silmukka, kiitos kun olet ja nappasit palkinnon mahtavimmassa faijalookissa ikinä. ❤ Pillitin sun puheelle hulluna, muista nyt paistatella huomiossa ja juhlia!!
Muut finalistit on kans upeita, olipas iloista nähdä oma kirja ekaa kertaa hienojen duunien seurassa. Nyt me voidaan kaikki juhlia hopeeta huojentuneina, ohi on!!

Jätä vastaus